De verwachting is dat we een warme, zonnige zomer krijgen. Goede raambekleding is daarom onmisbaar om je leefruimte lekker koel te houden en om de zon- en lichtinval perfect te kunnen reguleren. Als je je verdiept in raambekleding zie je dat de keuze groot is. Houten jaloezieën voor je Scandinavische interieur, vouwgordijnen voor je landelijke interieur, aluminium jaloezieën voor je stoere industriële interieur, er is altijd een perfecte raambekleding in jouw stijl.

Eyecatcher

Maar zoek jij iets unieks en een echte eyecatcher voor je raam? Maak dan kennis met SUNWAY® Nubus® Shades. Nubus® Shades bestaan uit paneel- en rolgordijnen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig en modern kunststof dat prachtig hangt en zorgt

voor een mooie lichtfiltering. Er zijn 4 verschillende structuren, ieder met een eigen look en uitstraling. Nubus® Shades zijn leverbaar in wit, zachte serene kleuren en mooie heldere kleuren als blauw, geel en terra.

Design voor je raam

Het SUNWAY® Nubus rolgordijn geeft de klassieker onder de raambekleding een geheel nieuwe dimensie. De baleinen geven jouw rolgordijn een prachtige, strakke en chique touch. Kies je voor aluminiumkleurige, witte of zwarte baleinen? Het is ook mogelijk om te spelen met kleur en dessins. Kies voor een afwijkend segment met een dessin of combineer twee kleuren in een rolgordijn. Er is veel mogelijk.

Er zijn tijdloze dessins. Mooie geometrische patronen, maar ook een mooie natuurlijke print. Nubus® Shades worden afgewerkt met aluminium baleinen, voor een chique uitstraling.

Smart

Standaard worden de Nubus® rolgordijnen uitgevoerd met metalen kettingbediening. Maar u kunt ook kiezen voor kindveilige elektrische bediening die je eenvoudig ‘smart’ kunt maken. Zo bedien jij je nieuwe raambekleding eenvoudig vanuit je luie stoel, via je mobiel of tablet.

Het materiaal

Nubus® Shades worden gemaakt van een mix van polyester en polypropyleen. IJzersterk en nauwelijks gevoelig voor vocht, warmte en zonlicht. Perfect voor iedere ruimte in huis, ook voor je badkamer en keuken. Het materiaal is eenvoudig af te nemen met een vochtige spons. Het is zichtdicht en filtert het licht mooi.

Perfect voor iedere ruimte in huis, ook voor je badkamer en keuken. Het materiaal is eenvoudig af te nemen met een vochtige spons. Het is zichtdicht en filtert het licht mooi.

Nubus® paneelgordijnen

Voor een strakke, moderne look & feel. Nubus® paneelgordijnen zijn de perfecte raambekleding voor grote glaspartijen en schuifpuien. Ze geven je interieur een prachtige moderne look en feel. Bovendien creëer je, door de grote variatie- en combinatiemogelijkheden in kleur en dessin, meteen je eigen unieke sfeer.

Nubus® paneelgordijnen zij de perfecte raambekleding voor grote glaspartijen en schuifpuien. Ze geven je interieur een prachtige moderne look en feel.

Mix & Match

Er is heel veel mogelijk in het samenstellen van Nubus® paneelgordijnen. Je kunt bij panelen ook kiezen uit smalle baleinen (10 mm) of bredere baleinen (25 mm). Zo maak jij je eigen unieke creatie, afgestemd op jouw interieur:

  • Een paneelgordijn met panelen in één kleur of dessin
  • Een paneelgordijn met een horizontale baan in een afwijkende kleur of dessin
  • Een paneelgordijn met één of meerdere hele panelen in een afwijkende kleur of dessin

Ben je geïnspireerd en heb je ook zin om je eigen, unieke Nubus® Shade te creëren? Kijk dan hier voor meer informatie over Nubus® Shades of alle andere raambekleding collecties. Hier kun je ook inspirerende brochures downloaden of per post aanvragen als je liever een fysieke brochure hebt.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom in een SUNWAY® Showroom bij jou in de buurt. Je kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken, zodat je je op je gemak kunt laten informeren en inspireren, waarbij natuurlijk alle RIVM-richtlijnen in acht worden genomen.

Bovenstaande staat ook in Stek Magazine nummer 04 2020. Dit is een online woonmagazine in de vorm van een interieur app. Iedere 6 weken verschijnt er een nieuwe uitgave met nieuwe wooninspiratie. Waar je ook bent, je hebt altijd wooninspiratie voor jouw stek bij de hand!

De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store.
SUNWAY® staat in editie 03 2020 van Stek Magazine.