Je denkt er misschien niet over na, maar raambekleding is een grote sfeermaker in een ruimte. Ook in je keuken. SUNWAY® exclusieve raambekleding komt in vele soorten en maten.

Welke soort raambekleding je kiest voor de keuken, hangt af van een aantal factoren, bijvoorbeeld: Wat is de stijl van je keuken? Heb je veel inkijk of zit je lekker vrij? Heb je een zonnige keuken of een donkere keuken? Wij inspireren je graag met een aantal voorbeelden.

Jouw stijl en die van je keuken

Raambekleding kan de sfeer van jouw stijl keuken benadrukken. Heb je een landelijke keuken? Dan geven houten jaloezieën of Woodweave blinds nog meer warmte aan jouw keuken. Maar ook rolgordijnen in een zomertint of katoenlook passen dan mooi. Heb je een strakke hoogglans keuken? Dan benadrukken aluminium jaloezieën de strakke lijnen, zeker in combinatie met ladderband in een bijpassende of juist contrasterende kleur.

Heb jij vrij uitzicht of heb je juist inkijk? Als je vrij uitzicht hebt, bof je. Misschien gebruik jij je raambekleding dan vooral functioneel, om de zon buiten te houden.

Als je inkijk hebt, wordt het een ander verhaal. Dan wil je, behalve de zon weren, ook kunnen genieten van je privacy. Denk dan eens aan een Duette® of plissé shade met een top-down/ bottom-up bediening. Dat betekent dat je de shade van boven naar beneden kunt bedienen en andersom. Als je het bovenste deel laat zakken, dan krijg je voldoende zonlicht binnen.

En als je de onderzijde gesloten houdt, kun je in alle rust koken of eten in je keuken, zonder nieuwsgierige blikken van buitenaf.

Is je keuken zonnig of donker?

Heb je een zonnige keuken? Kies dan voor dichte stoffen raambekleding of voor bijvoorbeeld jaloezieën van hout of aluminium. Die kun je tuimelen, zodat je zelf de lichtinval bepaalt. Is je keuken aan de donkere kant? Kies dan voor transparante stoffen raambekleding, zodat het licht mooi gefilterd wordt en mooi naar binnen valt.

Kijk op de website voor de complete collectie raambekleding van SUNWAY® of klik hier voor een SUNWAY® showroom bij  jou in de buurt.

Bovenstaande staat ook in Stek Magazine. Dit is een online woonmagazine in de vorm van een interieur app. Iedere 6 weken verschijnt er een nieuwe uitgave met nieuwe wooninspiratie. Waar je ook bent, je hebt altijd wooninspiratie voor jouw stek bij de hand!

Stek Magazine is geschikt voor smartphones en tablets met Android en iOS, ook voor oudere modellen. Het magazine wordt in verschillende versies opgemaakt, waardoor hij voor iedereen perfect leesbaar is.

De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store.
SUNWAY® staat in editie 5 van Stek Magazine.

stek-apple
stek-play-store