1. Interieurstijl

Hoe woon jij? Of je nu fan bent van de Scandinavische woonstijl, in een strak interieur woont of gaat voor landelijke gezelligheid: voor alle interieurstijlen is passende raambekleding te vinden. Houten jaloezieën geven warmte aan jouw Scandinavische woonkamer, terwijl strakke aluminium jaloezieën met een designkoof prachtig staan in jouw designinterieur. En vouwgordijnen? Die passen perfect in een landelijk interieur.

2. Kleur

Hoe groot is jouw leefruimte en hoeveel

lichtinval heb je? Lichte kleuren maken een ruimte optisch groter. Pastelkleuren maken een ruimte fris en vrolijk. Naturellen brengen rust in een ruimte.

3. Functionaliteit

Wat moet je raambekleding doen? Misschien wil je raambekleding die het licht mooi filtert en sfeer toevoegt aan je interieur. Of werk je vaak met een beeldscherm en moet hinderlijk zonlicht worden geweerd. Voor al deze “problemen” biedt SUNWAY® een oplossing. Een slaapkamer goed verduisteren? Of besparen op je energiekosten? Het kan allemaal.

4. Raamtype

Voor welk raam zoek je raambekleding? Zoek je iets voor een grote raampartij of schuifpui? Denk dan eens aan paneelgordijnen. Heb je een raam met een afwijkende vorm, zoals een driehoekraam of een rond raam? Duette® & Plissé Shades passen perfect in “lastige” ramen

5. Bediening

Welk type bediening moet jouw raambekleding hebben? Wil je lekker vanuit je luie stoel de lichtinval regelen? Kies dan voor een van de vele elektrische bedieningen. Heb je kleine kinderen? Kies dan bijvoorbeeld voor een koordloze bediening zodat kinderen er niet verstrikt in raken. Overigens is alle SUNWAY® raambekleding veilig voor kinderen.

6. Inspiratie opdoen

Kijk voor sfeerbeelden in het online fotoalbum. Of speel met verschillende producten en kleuren in onze DigiStudio.

7. Naar de SUNWAY® Showroom

Heb je al een idee over de mogelijkheden voor jouw interieur? Ga dan naar de SUNWAY® Showroom bij jou in de buurt.

Hier kun je alle collecties bekijken en producten in het echt zien en voelen. En natuurlijk krijg je hier persoonlijk advies van de expert. De SUNWAY® dealer komt jouw ramen opmeten en zorgt ervoor dat jouw nieuwe raambekleding straks perfect hangt. Klik hier voor een SUNWAY® Showroom bij jou in de buurt

Tip: Kijk goed of jouw raam naar binnen of naar buiten opent. Houd rekening met raambeslag.
Afhankelijk daarvan wordt de raambekleding in of op het kozijn geplaatst.

stek-03

Dit stappenplan om jouw raamdecoratie te kiezen staat ook in Stek Magazine.

Dit is een online woonmagazine in de vorm van een interieur app. Iedere 6 weken verschijnt er een nieuwe uitgave met nieuwe wooninspiratie. Waar je ook bent, je hebt altijd wooninspiratie voor jouw stek bij de hand!

Stek Magazine is geschikt voor smartphones en tablets met Android en iOS, ook voor oudere modellen. Het magazine wordt in verschillende versies opgemaakt, waardoor hij voor iedereen perfect leesbaar is.

De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store.
SUNWAY® staat in het voorjaarsnummer, Stek nummer 3.

stek-app-store
stek-play-store