De zomervakantie is helaas weer voorbij en we gaan langzaam weer richting de herfst. Dat betekent dat we weer meer tijd binnenshuis gaan doorbrengen, wat natuurlijk ook weer heel fijn is. Op vakantie doe je heel veel inspiratie op voor je interieur. Denk aan de koele tinten van Scandinavië, de warme kleuren uit Spanje en Portugal. Of die prachtige B&B, een trendy restaurant of een luxe hotel. Allemaal heerlijke inspiratiebronnen die jij kunt gebruiken om dat vakantiegevoel nog heel lang vast te houden in je huis. En dat doe je heel gemakkelijk met nieuwe raambekleding van SUNWAY®.

Vakantiekleur in je interieur

Ben jij dit jaar in Zuid-Europa geweest? En heb je ook zo genoten van het Golden Hour, waarin de hemel prachtig gekleurd is in warme gele en oranje tinten? Dan doen de warme gele en kopertinten van de SUNWAY® Houten en aluminium jaloezieën en Duette® Shades je ook in de herfst nog steeds denken aan die prachtige zonsondergang in Spanje of Portugal.

Woonkamer met SUNWAY raamdecoratie Duette Shades

Was jij dit jaar in Scandinavië? Dan roepen de prachtige wit- en roomtinten van SUNWAY® bamboe jaloezieën en vouwgordijnen van linnen of katoen, in combinatie met blond hout, vast hele fijne herinneringen aan je vakantie in het hoge Noorden op. Zo’n fijn licht interieur is zelfs in de natte en schemerige herfstmaanden goed voor je humeur.

Eet tafel met SUNWAY raamdecoratie in witte stijl met bamboe jaloezieën

Ben jij dit jaar in Bali of Ibiza geweest? Dan voegen de SUNWAY® Woodweave blinds de tropische en bohemien touch toe aan jouw interieur. De fijne geweven rol-of vouwgordijnen van hout zorgen voor een prachtige lichtfiltering en roepen de mooiste zomerherinneringen op. Zelfs op de druilerigste herfstdag krijg jij hier een warm gevoel van.

Woonkamer met SUNWAY raamdecoratie
Woodweave Blinds raambekleding/raamdecoratie SUNWAY | woonkamer bruin

Hotelluxe interieur
Heb jij je vakantie of je stedentrip in een luxehotel doorgebracht? Heerlijk, want nergens kan je zoveel interieurinspiratie opdoen als in een fijn hotel. Een fijn bed, maar vooral de mooie stoffen geven een heerlijk gevoel van luxe en comfort. Wil jij ook dat luxe gevoel vasthouden? Met relatief kleine ingrepen kom je een heel eind. Denk bijvoorbeeld aan toepassing van luxe stoffen als velours en fluweel. De toevoeging van een fauteuil met fluwelen bekleding, een poefje van velours, kussens van velours en een mooi warm tapijt kunnen al een fijn luxe gevoel toevoegen. Maak het af met vouwgordijnen van rijk velours in een warme kleur en jij geniet het hele jaar van jouw hotelluxe interieur. En voor extra comfort kies jij natuurlijk voor elektrische bediening van je raambekleding. Als je deze ook nog integreert in een Smart Home omgeving, dan kan jij vanaf je bank je raambekleding met je smartphone bedienen om zo het najaarszonnetje binnen te laten of je juist lekker te installeren voor een fijne filmavond. Houd jij meer van clean en crisp? Dan staan witte Woodweave blinds ook prachtig, zeker met een toevoeging van glanzende accessoires als koperkleurige lampen, glanzende vazen en kussens in goud- en zilvertinten. De glimmende accessoires voegen een instant glamour gevoel aan jouw interieur toe.

Het goed verduisteren van je slaapkamer is heel simpel te regelen met de juiste raambekleding. Zo heeft SUNWAY® verduisterende Duette® Shades en rolgordijnen SUNWAY® Duette® Shades bieden naast verduistering nog veel meer voordelen: Door hun isolerende werking houden ze in de zomer de warmte buiten, maar in de winter houden ze de warmte binnen wat daadwerkelijk geld kan besparen op je stookkosten. Bovendien zorgen ze voor een fijne akoestiek in de ruimte. Dus met goed verduisterende raambekleding wordt jij net zo uitgerust wakker als op vakantie. Je had vast niet gedacht dat raambekleding zoveel kan bijdragen aan de vakantiesfeer in jouw huis, maar raambekleding is een echte sfeermaker. De mogelijkheden qua materialen en kleuren zijn eindeloos. We hopen dat we je inspiratie hebben kunnen geven om je vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden.