Najaarskleuren

Kleur in je interieur, we kunnen niet meer zonder. De kleuren worden ook steeds intenser en meer uitgesproken. Kleur gaat al lang niet meer over waterige pastelkleuren. Groen is echt groen, petrol is echt petrol en roze is echt roze. Naturelkleuren als warm wit, grijs, greige, taupe, bruin en zwart zullen nooit uit het interieurbeeld verdwijnen.

En ze vormen natuurlijk altijd een prachtige, rustige basis die de najaarskleuren nóg mooier laten uitkomen. En weet jij dat je je raambekleding helemaal kunt afstemmen op jouw kleurwensen? Of je nou voor een subtiel kleuraccent gaat of voor een echte kleurboost, er is altijd raambekleding in een passende kleur.

Aaibare velours vouwgordijnen

In deze rare tijden, waarin we afstand moeten houden en waarin je geliefden niet meer als vanzelfsprekend kan knuffelen, hebben we behoefte aan zachte, aaibare materialen. Velours is zo’n warm, comfortabel materiaal. In onze collectie vouwgordijnen kom je

veel velours tegen, in mooie, diepe en warme kleuren. Kijk hoe mooi dit combineert met een grote fluwelen bank of die leuke stoeltjes met dierenprint. Je kunt kiezen voor ton-sur-ton of juist voor een contrasterende kleur. 

De natuurlijke warmte van houten jaloezieën en woodweave blinds

Houten jaloezieën zijn dé natuurlijke sfeermakers. De mooie, natuurlijke houttinten geven meteen warmte aan je interieur. Net even anders zijn Woodweave blinds, vouw– en rolgordijnen van geweven hout. Een andere toepassing voor je raam, maar met dezelfde warme uitstraling.

En het bijzondere aan de SUNWAY® collectie is dat je kunt kiezen uit prachtige natuurtinten, maar er is ook een breed palet aan geverfde tinten zoals taupe, grijs, geel, groen en blauw. Zo kun je voor natuurlijke materialen kiezen en toch kleur toevoegen.

Door toepassing van zachte, luxe materialen creëer je een warm najaarsinterieur.

Strakke Nubus® Shades van modern kunststof

Een heel ander materiaal is modern kunststof, dat superstrak hangt en het licht prachtig filtert. Je vindt het in de nieuwe collectie Nubus® Shades  De rol-en paneelgordijnen zijn gemaakt van dit kunststof. IJzersterk en nauwelijks gevoelig voor vocht, warmte en zonlicht. Ook perfect dus voor in de badkamer of keuken.

De aluminium baleinen zorgen voor de chique finishing touch. Nubus® Shades zijn leverbaar in veel sprankelende kleuren als terra, oker en groen maar natuurlijk ook in fijne naturelkleuren. Combineer het strakke kunststof van de Nubus® Shades met een warm karpet, een fijne stoffen of leren bank en je krijgt een prachtige mix van texturen en materialen. 

Duette® Color on Demand Shades, het ultime kleurconcept

Het ultieme kleurconcept vind je terug in de Duette® Color on Demand Shades. In deze collectie Duette® Shades kun je keizen uit maar liefst 800 kleuren! Wil jij in iedere ruimte een andere Duette® Shade? Geen probleem. De achterzijde van deze shade is altijd wit, zodat je vanaf de buitenzijde een rustig en eenduidig

beeld krijgt. En wist je dat Duette® Shades hele fijne functionele eigenschappen hebben? Ze hebben een isolerende werking, dus besparen stookkosten in de winter. In de zomer reduceren ze warmteopname en ze verbeteren de akoestiek in je huis.

Comfort en gemak in jouw Smart Home

Is jouw huis al een Smart Home? SUNWAY® raambekleding past daar helemaal in. Bedien je raambekleding eenvoudig vanaf je bank, gewoon met je telefoon. Maar ook als je huis (nog) niet Smart is kun je je SUNWAY® raambekleding elektrisch bedienen met een afstandbediening. Gemak dient tenslotte de mens, nietwaar?

Vele mogelijkheden

We hopen dat we je hebben geïnspireerd met ons verhaal. Er is zoveel mogelijk. En welke kleur jij ook kiest dit najaar, er is altijd perfect passende raambekleding. Natuurlijke materialen, luxe stoffen, basic kleuren, uitgesproken kleuren, alles kan! Wil je meer informatie en alle collecties live bekijken? Loop dan eens vrijblijvend binnen bij een SUNWAY® showroom bij jou in de buurt. Een afspraak maken kan natuurlijk ook. Zo kun jij veilig en op je gemak inspiratie opdoen.

Bovenstaande staat ook in Stek Magazine nummer 07. Dit is een online woonmagazine in de vorm van een interieur app. Iedere 6 weken verschijnt er een nieuwe uitgave met nieuwe wooninspiratie. Waar je ook bent, je hebt altijd wooninspiratie voor jouw stek bij de hand!

De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store. SUNWAY® staat in editie 07 van Stek Magazine.

stek-apple   stek-play-store